Dé voetbalschool voor meiden van de Haarlemmermeer

Bij de verenigingen komen er elk seizoen weer vele meidenteams bij en meiden kiezen vaak al op jonge leeftijd ervoor om vol voor het voetbal te gaan. Vanwege deze enorme groei krijgt het meidenvoetbal in het huidige landschap nog niet de aandacht die het verdient. Wij merken dat er veel vraag is naar kwalitatieve sterke trainingen voor (en door) meiden. De JR Girls Academy is erop gericht ieder kind de mogelijkheden te bieden om het maximale uit zichzelf te halen. Binnen onze groepstrainingen kunnen meiden van elk niveau bij ons terecht, om zichzelf te ontwikkelen.

Aandacht voor het individu

Onze gediplomeerde JR Girls Academy trainers hanteren een pedagogische benadering, met aandacht voor het individu. Ieder kind is immers uniek. Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor bal- en lichaamsbeheersing.

Thema’s die zorgvuldig in de JR Girls Academy trainingen zijn verwerkt zijn o.a.: Baas over de bal worden, voetenwerk, passen, trappen, aanname, dribbelen, kappen, draaien, passeren, partijen wedstrijdvormen en afwerken op goal. Kortom; veel focus op balbehandelingen, (loop)coördinatie, en bovenal plezier! Wil jij het beste uit jezelf halen en trainen in een stimulerende omgeving? Meld je dan snel aan en kom trainen bij JR Girls Academy.

Weet je nog niet of onze Girls Academy iets voor jou is? Meld je vrijblijvend aan voor onze proeftraining op vrijdag 3 februari!

Voetbal Groepstraining - JR Academy

Praktische informatie

Voetbal seizoen

De trainingen worden op de vrijdag gegeven van 17.00 uur tot 18.15 uur op onze locatie in Badhoevedorp bij partnerclub SCPB’22 (voorheen R.K.S.V. Pancratius).

Locaties

  • SCPB’22
  • De Sporthoeve

Meld je aan en doe mee!

Score je trainings tenue

Onze trainingen werken wij af in een mooi Nike tenue, voorzien van naam en nummer. Nog geen tenue? Score er dan één in de webshop!