Girls Academy

De JR Girls Academy richt zich op meiden die de basisbeginselen van het voetbal willen leren, of deze al beheersen. We bieden een veilige omgeving waarin je je kunt ontwikkelen.

Girls Academy – Basics

Het begint bij de basis

Als je net begint met voetballen dan ben je natuurlijk nog aan het leren en oefenen. Daarom hebben wij een speciale training ontwikkeld voor meiden die de basisvaardigheden van het voetbal onder de knie willen krijgen. In de trainingssessies van een uur, besteden we aandacht aan de technieken van het aannemen, passen, dribbelen en schieten en geven we uitleg over de juiste bewegingen.

   Girls Academy

   Meidenvoetbal voor gevorderden

   De JR Girls Academy richt zich op meiden die de basisbeginselen van het voetbal al beheersen en zich verder willen ontwikkelen. We focussen we ons binnen elke leeftijdscategorie op het maximaliseren van de voetbalkwaliteiten van elk individu. Intensieve coaching en specifiek technische, – en fysieke trainingen staan hierbij centraal.

   Aandacht voor het individu

   Onze gediplomeerde trainers hanteren een pedagogische benadering, met aandacht voor het individu. Ieder kind is immers uniek. Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor bal- en lichaamsbeheersing. Thema’s die zorgvuldig in de trainingen zijn verwerkt zijn o.a.: Baas over de bal worden, voetenwerk, passen, trappen, aanname, dribbelen, kappen, draaien, passeren, partijen wedstrijdvormen en afwerken op goal. Kortom; veel focus op balbehandelingen, (loop)coördinatie, en bovenal plezier!

   Wil jij het beste uit jezelf halen en trainen in een stimulerende omgeving? Meld je dan snel aan en kom trainen bij JR Girls Academy. Weet je nog niet of onze Girls Academy iets voor jou is? Meld je dan vrijblijvend aan voor een proeftraining.

   Praktische informatie

   Voetbal seizoen

   De trainingen worden op de vrijdag gegeven van 16.45 uur tot 18.00 uur op onze locatie in Badhoevedorp bij partnerclub SCPB’22 (voorheen R.K.S.V. Pancratius).

   Locaties

   • SCPB’22
   • De Sporthoeve

   Join the Academy

   Score je trainings tenue

   Onze trainingen werken wij af in een mooi Nike tenue, voorzien van naam en nummer. Nog geen tenue? Score er dan één in de webshop!