Voetbal Clinic - JR Academy

Leuk leren voetballen

Dit is je kans om mee te doen aan de waanzinnig leuke JRA Indoor Clinic. Dit jaar gaan we tijdens de herfstvakantie weer 3 dagen de zaal in bij sporthal de Sporthoeve in Badhoevedorp. Tijdens de Clinic zullen we veel techniek en balvaardigheidsoefeningen doen, maar uiteraard ook veel wedstrijdjes en (bal)spellen. Groepsindelingen zullen gemaakt worden op basis van leeftijd, niveau en uiteraard wordt er rekening gehouden met vriendjes.

Ook tijdens de kerstvakantie zullen we weer 3 dagen de zaal in gaan, waarna we in het voorjaar van 2023 onze grote kampen zullen houden op de velden van SCPB ’22.

Ook voor niet leden

De JRA Voetbal 3-daagse is voor iedereen van 6 (geb.jaar 2016) t/m 13 jaar (geb.jaar 2008). Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers; iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Oefeningen

Tijdens de trainingen komen de volgende oefeningen aan bod.

Voetbal Clinic - JR Academy

Testimonials

“Onze jongens hebben weer genoten van de winterclinic. Leuk om te zien hoe ze spelenderwijs worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen. Bedankt trainers!”

Jim, over de Indoor Kerst Clinic

“Dé voetbalclinic met fun factor. De 3-daagse clinic was goed opgebouwd en bestond uit een combinatie van techniek, partijen en spel. Dus zowel serieus voetballen als lekker ontspannen. Luka heeft genoten!”

Karin, over de Indoor Kerst Clinic

“Super leuk georganiseerd! Veel afwisseling en professionele begeleiding!”

Yvonne, over de Indoor Kerst Clinic

Aankomende Voetbal Clinics

Score je trainings tenue

Onze trainingen werken wij af in een mooi Nike tenue, voorzien van naam en nummer. Nog geen tenue? Score er dan één in de webshop!