• First Skills Group

  Leer de basis

  First Skills Group richt zich op het leren van de basisvaardigheden in het voetbal: techniek, balbeheersing, schieten, loopcoördinatie allemaal in 1 uur. Met veel verschillende en moderne trainingsoefeningen worden de basics van voetbal geleerd. De First Skills group is er om zo snel mogelijk de basisvaardigheden goed onder controle te krijgen zodat de spelers naar de Performance Group kunnen doorstromen.

   First Skills Group
  • Performance Group

   Breid je voetbalkwaliteiten uit

   De Performance Group richt zich op spelers die de basisvaardigheden van voetbal al onder de knie hebben. Bij deze trainingen ga je je verder verdiepen in de basisvaardigheden en het leren van nieuwe skills, zoals het perfectioneren van de klassieke schaar, de Iniesta, de Zidane, de Elia kap en nog veel meer! Dat allemaal 1 uur lang op hogere intensiteit. Met veel 1 tegen 1 oefeningen tegen leeftijdsgenoten van hetzelfde niveau om de geleerde techniek toe te passen. Bij de Performance group worden er van spelers echte voetballers gemaakt.

    Performance Group
   • Elite Group

    Perfectioneer je vaardigheden

    De Elite Group is voor spelers van minimaal hoofdklasse-niveau. Bij de Elite group ligt de focus om je voetbalkwaliteiten te perfectioneren. In tegenstelling tot de First Skills en Performance group is deze training 5 kwartier zodat de speler bij elk onderdeel ruim de tijd krijgt om te ontwikkelen. Door te trainen met spelers van een hoog niveau en van dezelfde leeftijd ligt de intensiteit tijdens deze trainingen extra hoog.

     Elite Group

    Praktische informatie

    De groepstrainingen worden op de dinsdag en vrijdag gegeven. De dinsdaggroep traint van 17.00 uur tot 18.00 uur, en de vrijdaggroep van 16.00 uur tot 17.00 uur. De trainingen worden gegeven op onze locatie in Badhoevedorp bij partnerclub SCPB’22 (voorheen R.K.S.V. Pancratius).

    De aftrap van het seizoen is op 30 augustus 2022 en het eindigt op 14 juli 2023.

    Locaties
    • SCPB ’22
    • De Sporthoeve

    Meld je vandaag nog aan

    Score je trainings tenue

    Onze trainingen werken wij af in een mooi Nike tenue, voorzien van naam en nummer. Nog geen tenue? Score er dan één in de webshop!