Small Group Training

met Lesly de Sa

Ons exclusieve Small Group trainingsprogramma, in samenwerking met Lesly de Sa Sports, is gericht op jeugdspelers die uitkomen op BVO-niveau en top amateur niveau (HK A-B/divisie) en die vallen binnen de leeftijdscategorie Jo8 – Jo15. Dit programma biedt trainingen van hoog niveau met veel persoonlijke aandacht.

Persoonlijke Aandacht

De wekelijkse trainingen zijn gericht op de fysieke, technische en cognitieve ontwikkeling van onze spelers. Door het Small Group format zijn we in staat om dezelfde aandacht aan de spelers te geven als bij privé trainingen, gecombineerd met een hoge intensiteit en duurzaamheid.

Nog hoger niveau

Met de ondersteuning van state-of-the-art trainingsmaterialen is ons doel om onze spelers op een nog hoger niveau uit te dagen.

  • Smart rebounders
  • Ball launcher
  • Professionele voetbalmaterialen

Meld je nu aan voor de

Small Group Training

BVO Speler

Als je momenteel bij een BVO speelt of dat vanaf volgend seizoen gaat doen, kun je je hier aanmelden voor onze Small Group Trainingen.

Amateurvereniging

Als je momenteel bij een amateurvereniging speelt in de hoofdklasse A of B (of op divisieniveau) en je wilt je aanmelden, vul dan hier je gegevens in en meld je aan voor een GRATIS proeftraining.

Praktische informatie

Voetbal seizoen

De trainingen duren 75 minuten en worden op zondag gegeven van 9.30 uur tot 10.45 uur en van 11.00 uur tot 12.15 uur op onze locatie in Badhoevedorp, bij partnerclub SCPB’22 (voorheen R.K.S.V. Pancratius).

Kosten

De lidmaatschapskosten bedragen €100,- per maand, welke maandelijks via automatische incasso worden afgeschreven. Een volledig seizoen bestaat uit 40 trainingsweken (10 maanden). Als je geen enkele training mist, dan volg je in deze periode 44 trainingen gedurende het seizoen.